Skip to content

About the company

Fleche is opgericht door twee vrienden die een gedeelde passie voor auto’s hebben. Onderweg naar school is het idee ontstaan om samen een bedrijf op te richten met als hoofddoel om unieke, kwalitatieve en betaalbare producten aan te bieden. Sinds de winter van 2018 zijn de eigenaren van Fleche langs veel bedrijven geweest om de juiste bedrijven voor coöperatie uit te sluiten. In de winter van 2020 zal er een breder assortiment aangeboden worden aan de consument. Dit assortiment zal bestaan uit meerdere soorten kledingstukken, met onder andere kledingstukken die geproduceerd zijn met een bepaalde stof die nog niet veel voorkomt op de hedendaagse markt.


Naast het feit dat Fleche streeft naar unieke en betaalbare producten, is de kwaliteit prioriteit nummer een. De classic hoodies zijn geproduceerd met een combinatie van 65% katoen en 35% polyester. Naast deze combinatie is de hoodie voorzien van een dubbele naad in de capuchon.

De verzorging vanuit Fleche

Fleche zal streven naar de beste kwaliteit en het beste comfort van het product. Daarom zal Fleche een wasvoorschrift toevoegen in de verpakking van het product. Dit is om ervoor te zorgen de kwaliteit en het comfort van het product zo goed en zo lang mogelijk te kunnen behouden.
“There is no reason not to be motivated. You cannot always be the best. But you can do your best.”
- Sebastian Vettel

Bezorging

1-3 werkdagen

RETOURNEREN

Binnen 14 werkdagen

EENVOUDIG BETALEN

IDeal / PayPal